Esther Mol Esther Mol, senior casemanager Regie op Verzuim ROV®, risicomanager Sociale Zekerheid RSZ®

Over mijzelf

Welkom op deze website.

 

Mijn naam is Esther Mol, ik ben een ervaren proactieve verzuimcasemanager die graag samenwerkt en waarde hecht aan persoonlijk contact en goede duidelijke communicatie.


De afgelopen jaren heb ik meer dan 150 medewerkers mogen begeleiden tijdens het WVP en WIA verzuimtraject. 

Ik heb daarbij ervaren dat iedere werkgever en medewerker zijn of haar eigen verhaal heeft. Vaak vragen deze trajecten creativiteit in denken en handelen. 

Persoonlijke aandacht is hierbij voor mij een voorwaarde om hierbij een optimale verzuimbegeleiding te realiseren.

Als senior casemanager Regie op Verzuim ROV® en risicomanager Sociale Zekerheid RSZ® kan ik zowel begeleiding op individuele casussen bieden als begeleiding op het vraagstukken duurzame inzetbaarheid en schadelastbeheersing.


Bij de aanpak van casemanagement, preventie en schadelastbeheersing is het belangrijk om aan de voorkant te beginnen. Ik zie te vaak dat bedrijven aan de slag gaan op basis van subjectieve informatie.
Inventariseren welke problemen er zijn en welke risico’s er gelopen worden is de start van goed casemanagement.
Ik ondersteun mijn klanten niet alleen met het analyseren van de risico’s, maar ook met het opstellen van beleid en de vertaling van dit beleid naar de praktijk. 

Zo kan en wil ik niet alleen mijn persoonlijke ambities realiseren maar ook een bijdrage leveren aan een goede duurzame inzetbaarheid van en voor mensen.


Ik kijk uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn