Risicomanagement Sociale Zekerheid 

Een verzuimende medewerker kost u, afhankelijk van het salaris, tussen de € 200,00 en € 400,00 per dag.


Heeft u geen of onvoldoende grip op het verzuim binnen uw organisatie, dan kunnen de verzuimkosten hierdoor flink oplopen, zeker als er sprake is van langdurig verzuim.
Om deze kosten positief te  beïnvloeden heeft u een goed inzicht nodig in de risico’s die er binnen uw bedrijf zijn op het gebied van de sociale zekerheid.
Als risicomanager sociale zekerheid zorg ik voor dit inzicht in deze forse geldstroom binnen uw organisatie.

Mijn werkwijze is om aan de voorkant te beginnen door te vast te stellen waar de risico’s en problemen zitten. Door het maken van een dergelijke analyse van uw organisatie en hierbij de risicogebieden in kaart te brengen kunnen er specifieke acties ingezet worden om snel meer grip te krijgen.

In de risicoanalyse worden vragen beantwoord als: “Hoe is de organisatie ingericht? Waar zitten de risico’s die zorgen voor ziekteverzuim? Is de no-risk administratie op orde? Is er sprake van een goede leeftijdsopbouw van u medewerkersbestand? “


Wilt u weten hoe deze risicoanalyse u kan helpen om uw verzuimkosten positief te beïnvloeden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.  We kunnen dan samen kijken hoe ik u verder kan helpen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn